Translate

söndag 8 december 2019

Vaccinationer - Blir vi friska då?

Vacciner - Världshistoriens största BLUFF

De dödar både människor och djur



VACCIN Mehdi Nodehi
Dokumenterad av Mehdi Nodehi, biokemist och f.d. manager inom adjuvansindustrin.

Boostrix
Polio: Vaccin mot difteri, stelkramp, kikhosta och polio
Priorix: Vaccin mot mässling, påssjuka och röda hund (Levande virus)
Prevenar: Vaccin mot pneumokocker
Gardasil: Vaccin mot humant papillomvirus (typ 6, 11, 16, 18)

Låt oss se närmare på NÅGRA av de ingredienser som finns i dessa vacciner.

HUMANA DIPLOID CELLER FRÅN MÄNNISKOFOSTER – CELLINJE WI38 SAMT MRC-5
Ja, det sant att vacciner innehåller celler från ett aborterade människofoster, och det råkar faktiskt vara ett svenskt aborterat foster i ett av fallen. Priorix, dvs vaccinet mot mässling, påssjuka och rödahund i det allmäna vaccinationsprogrammet innehåller humana diploidceller (WRC-5).

Klickar du här kan du läsa om WI-38 i den högt ansedda och välkända tidskriften Nature (2), där det framgår att fostret, som var 4 månader vid aborten tillhörde en svensk kvinna som inte ville ha ett ytterligare barn. Efter aborten skickades det lilla fostret inlindat i en grön steril duk till Karolinska Institutet i Stockholm. Där avlägsnades lungorna från fostret, packades på is och skickades iväg till Wistar Institute for Anatomy and Biology i Philadelphia, USA. Där maldes lungorna ner av mikrobiologen Leonard Hayflick som tillsammans med Paul Moorhead isolerade den cellinje som kom att kallas WI-38, (3). Denna cellinje och har sedan frekvent använts i forskningssyfte av olika slag, men även för att producera flertalet olika vacciner. En annan cellinje som används för viral vaccinproduktion är MRC-5 som kommer från ett 14 veckors gammalt manligt foster.

SERUM FRÅN NÖTKREATURFORSTER (FBS – FETAL BOVINE SERUM)
Fetal bovine serum (FBS) är namnet på ett serum som används som odlingsmedium för att odla celler i. Extrakt från nötkreatur & nötkreatursfoster finns både i Boostrix och Priorix vaccinet, vilka ingår i det allmäna vaccinationsprogrammet.

FBS är det blodserum som återstår efter att man via centrifugering tar bort röda blodkroppar från blod som extraherats från nötkreaturfoster. Blodet extraheras från foster i gravida kossor via en metod som kallas Cardiac Pucture (hjärt-punktering).

Vid genomförandet av denna metod ges ingen bedövning till ko-fostren som då får genomgå mycket smärta och lidande. Det finns forskare som starkt ifrågasätter denna metod, inte bara med tanke på dess inhumana framställningsprocess. Man menar också att menar att FBS inte är ett särskilt bra odlingsmedium. Dess biokemiska innehåll kan variera grovt beroende på i vilken fas fostret befinner sig när blodet extraheras, och dessutom är serumet ofta kontaminerat med virus.
FBS är alltså är icke-sterilt och har ett okontrollerat och varierat innehåll.

FORMALDEHYD
Boostrix, det vill säga vaccinet mot difteri, stelkramp och kikhosta som ges till barn i det allmänna vaccinationsprogrammet, innehåller formaldehyd.

Formaldehyd är en färglös gas med starkt irriterande lukt som löst i vatten kallas formalin. Detta ämne används vid tillverkning av plast men även inom garvering, lim- och textil industrin.
Formaldehyd är en dokumenterat giftig kemikalie som är både allergi- och cancerframkallande.

Institutet för miljömedicin på Karolinska Institutet skriver följande om formaldehyd:
”Formaldehyd är ett direktverkande mutagent ämne, som har orsakat genetiska skador i tester på bakterier och andra lägre organismer och med odlade humana celler. Formaldehyd är klassat av National Toxicology Program i USA och av det internationella cancerforskningsinstitutet IARC som cancerframkallande för människa baserat på ökad förekomst av cancer i näshålan och leukemi hos yrkesmässigt exponerade. Formaldehyd är allergiframkallande vid hudkontakt och kan orsaka allergiskt kontakteksem.”

Läs mer om formaldehyd på institutionens hemsida här: http://ki.se/imm/formaldehyd (9)

REVERSE TRANSCRIPTASE (EN RESTPRODUKT FRÅN VÄRDCELL)
Forskare från den amerikanska myndigheten FDA har funnit att vacciner med levande virus (som till exempel Priorix), innehåller ett enzym som heter Reverse Tranckriptase (10). Detta enzym är en restprodukt som följt med från kycklingembryocellerna som vaccinets smittämnen har odlats i.

Reverse transcriptas (RT, sv. Omvänd Transkriptas) är ett enzym som transformerar RNA till DNA och förekommer i så kallade retrovirus. Detta enzym har förmågan att introducera genmutationer i mänskligt DNA genom att bakvänt transkribera kodsekvensen av virus-RNA till en DNA-kodsekvens, som sedan läggs in i värdcellens genom såsom bilden nedan illustrerar.

RT ENZYMETS FUNKTION 
I en vetenskaplig studie som den amerikanska myndigheten FDA (Food and Drug Administration) har genomfört så framkommer det att man i en rad olika vacciner, åtskilliga gånger, har identifierat förekomst av RT-enzymet (10) . Man konstaterar att detta bara förekommer i vacciner som framställts i embryoceller från kycklingar (som till exempel i påssjuka-, mässling- och röda hund-vaccinet Priorix).

Förekomsten av RT i vacciner är anmärkningsvärd då vaccintillverkarna själva inte har deklarerat det i innehållsförteckningen. Möjligtvis har de själva alltså inte varit medvetna om förekomsten.
RT är alltså en restprodukt från som okontrollerat har följt med in till den slutliga vaccinprodukten från de kycklingembryoceller som vaccinerna har framställs i.

I en annan studie som genomfördes av franska forskare beskrivs hur RT introducerar oncogener i tidigare helt friska celler. Onkogener är muterade gensekvenser som omvandlar en tidigare frisk cell till tumörcell (11).

Kopplingen mellan onkogener och RT kan man läsa mer om i ett avsnitt i Encyclopedia of Cancer här (12).

SLUTLIGA TANKAR
Det är högst oroväckande att varken sjukvårdspersonal, myndigheter eller FASS informerar allmänheten om förekomsten av dessa ingredienser i vacciner som alltså ingår det allmänna vaccinationsprogrammet.

Fler ingredienser

  • Aluminium - En lättmetall som orsakar demens och Alzheimers sjukdom. Du ska aldrig injicera dig själv med aluminium.
  • Antibiotika - Kemikalier som främjar "superbakterier", vilka är dödliga antibiotikaresistenta bakteriestammar som dödar tusentals människor varje år.
  • Formaldehyd - En kemikalie som används för att balsamera kadaver. Det är mycket giftigt för nervsystemet och orsakar blindhet, cancer, hjärnskador och kramper.
  • Natriumglutamat eller Monosodium Glutamate (MSG) - En neurotoxisk kemikalie som kallas "excitotoxin." Det gör att hjärnneuroner dör då de blir överstimulerade. MSG är giftigt även när det konsumeras i livsmedel, där det orsakar migränattacker och skador på det endokrina systemet. Du bör INTE injicera MSG i kroppen. Men det är vad sjukvårdspersonal gör när de injicerar dig med vacciner.
  • Tiomersal - En metylkvicksilverförening som orsakar allvarliga, permanenta skador på nervsystemet. Kvicksilver är mycket giftigt för hjärnan. Du bör aldrig röra, svälja eller injicera kvicksilver i någon dos. Det finns ingen säker dos kvicksilver. Läkare som förespråkar vacciner ljuger för dig och säger att det inte finns något kvicksilver i vacciner.

Intressant information från en forskare i USA

En läkares tankar

Kan aluminiumet i vacciner leda till inflammationer i hjärnan

Vaccinationsskadade barn som är vindögda och med sneda ansikten och leenden

Man har sett att det har skett en dramatisk ökning av neurologiska sjukdomar kopplade till aluminiumtoxicitet. Blodhjärnbarriären stoppar inte aluminiums intrång i våra hjärnor. Aluminium uppnår giftiga nivåer i benvävnad, hjärtat, lever och hjärnan på grund av att det inte kan brytas ner på vanligt sätt av vårt immunförsvar.

Det verkar som att alla ansikten är sneda.
Sneda leenden, feljusterade ögon och man ser det överallt om man iakttar människor. Det är inte ett leende när barnen, även spädbarn ser ut så här, det är en hjärnskada.

Hjärnan och nervsystem är där sjukdomar som Alzheimers, Parkinsons, MS, kronisk trötthetssyndrom (CFS), Hashimotos och andra neurologiska eller autoimmuna sjukdomar manifesterar sig men även hela det autistiska spektret, från inlärningssjukdomar till fullt utvecklad autism. 

Det finns ingen brist på aluminiumtoxiner i vår miljö. Det är i köksredskap, dryckesbehållare, folie, cigarettrök, kosmetika, antitransparanta medel, solskyddsmedel, ATC-läkemedel för magproblem och vacciner.
Aluminium finns i alla vacciner. När aluminium injiceras försvinner möjligheten för kroppen att eliminera det via normala kanaler. Väl inne i blodet kommer det direkt till hjärnan och orsakar aluminiumintoxikation i hjärnnerverna.

Detta är ett komplext område, men ser man på de sjukliga förändringar som kan uppstå så följer de samma mönster. Det har varit en utlösande faktor: Infektion, stress, operation, injicering med tungmetaller, fysisk ansträngning eller graviditet med mera, men med olika symptombild som följd och som man då gett olika namn.

Man bör noga överväga om man vill utsätta sina barn, husdjur eller en själv för de risker som finns med vaccinering,

Mer om sneda ansikten


Nu har Moderaterna återigen lagt in en ny motion i Riksdagen om tvångsvaccinationer, en fascistisk ide som direkt strider mot svensk grundlag och individens rätt att bestämma över sin egen kropp. 👉🏼 http://www.riksdagen.se/…/obligatoriskt-allmant-vaccination… 👈🏼 För några år sedan skrev jag ett öppet brev till samtliga riksdagsledamöter för att upplysa dem om detta.. börjar kanske bli dags att skicka ut igen? 

Till Riksdagen med anledning av Sofia Arkelsten M, om ett obligatoriskt vaccinationsprogram.
Läs hans öppna brev till riksledamöterna här

Mehdi Nodehi
Ella Bohlin (KD) vill se hårda tag mot mässlingen
Publicerad 8 februari 2019

Barn som inte är vaccinerade ska inte få börja på förskolan. Det är ett av de alternativ som sjukvårdspolitikern Ella Bohlin (KD) vill se över för att öka vaccinationsgraden i Sverige.
Det är efter att ha tagit del av en ny rapport från världshälsoorganisationen, WHO, som vårdutvecklingsrådet i Region Stockholm Ella Bohlin (KD) reagerar.

Rapporten visar dels att antalet mässlingsfall ökar i Europa, dels att organisationen listar vaccinationsmotstånd som ett av de stora hoten mot folkhälsan. 
– Det måste bli konsekvenser för människor som medvetet utsätter andra för risker. Samhället måste svara upp mot det på något sätt, säger Ella Bohlin.

Australien – ett föregångsland
Hon vill se kraftfulla åtgärder och tycker att Australien är ett föregångsland när det gäller att få upp vaccinationsgraden.
– I Australien har de en kontrollfunktion där barn som inte är vaccinerade inte får börja i förskolan och där det finns hot om vite om förskolan inte lever upp till detta, säger Ella Bohlin (KD).

Svar till Ella Bohlins tidigare debattinlägg – förlorad förskoleplats om barnet inte vaccineras. 
Samtliga psykologer och pedagoger är överens om att hot i form av ”lyd” ”gör som vi säger – annars”, inte är en framgångsfaktor i barnuppfostran. På samma sätt är det ett misslyckande att försöka styra folket genom hot. Ella Bohlin (KD) behöver precis som WHO sätta in statistiken i rätt sammanhang, och inte förvrida den för vaccinpropagandistiska ändamål.

Biverkningsprofil
Inte heller har Ella Bohlin någon insyn i medicin eller biverkningsprofilen för exempelvis Priorix, som är ett MPR-vaccin (mässling, påssjuka, rödahund). Föräldrar får höra att biverkningarna är få och milda – det är inte sant. Det här skulle myndigheterna och BVC berätta för varje förälder om de följde lagstiftningen:
En enkel uträkning baserat på FASS:s siffror av mässlingsvaccinet Priorix från GlaxoSmithKline visar att när vi vaccinerar en hel årskull barn i Sverige så får vi över 28 000 biverkningar.
  • Övre luftvägsinfektion: 5 000 barn/år
  • Öroninflammation: 500 barn/år
  • Lymfadenopati: 500 barn/år
  • Allergiska reaktioner: 50 barn/år
  • Anorexi: 500 barn/år
  • Oro, ihållande gråt, kan ej sova: 500 barn/år
  • Feberkramper: 50 barn/år
  • Ögoninflammation: 500 barn/år
  • Bronkit, hosta: 500 barn/år
  • Förstorade parotiskörtlar, diarré, kräkning: 500 barn/år
  • Hudutslag: 5 000 barn/år
  • Feber 38 grader: 10 000 barn/år
  • Feber 39,5 grader: 5 000 barn/år
Innan vi började massvaccinera så var det 10 000 personer som fick mässlingen och de flesta av dem läkte utan komplikationer. Nu har vi bytt ut det till över 28 000 biverkningar. Vi har dessutom varje år två årskullar som vaccineras, så siffrorna måste dessutom dubblas. Komplikationer som öroninflammationer, övre luftvägsbesvär och bronkit är en av anledningarna till att vi vaccinerar – skulle det vara bättre att våra barn får det av mässlingsvaccinet än av mässlingen?
Enstaka barn kommer enligt biverkningslistan dessutom även att få Hjärnhinneinflammation • Encefalit • Cerebellit • Guillain-Barrés syndrom, • Myelit • Neurit • Vaskulit (kärlinflammation) • Artralgi, artrit (muskel- och ledvärk) mm.
//Eleonor Vinciguerra, kritisk och analyserande

_______________________________________________________

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.