Translate

måndag 9 december 2019

Vårt fria val till hälsa - finns det? Nej!

Vårt fria val till hälsa - finns det? 
NEJ det gör inte det!


Innehåller insektsextrakt och svingelantin, tillåtet att äta

Det är tillåtet att sälja cigaretter, snus, vin och sprit, godis med konserveringsmedel och färgämnen, socker, läsk, med mera utan några som helst restriktioner. Vi får röka, snusa, supa och äta godis fast alla vet att det är skadligt. Vi kan fritt köpa receptfria läkemedel och behandla oss själva och det med läkemedel som har klart bevisade livshotande biverkningar.

Det är vetenskapligt bevisat att rökning ger hjärt- och kärlsjukdomar, lungsjukdomar och cancer och att snus ger magcancer!

Man vet att alkohol är den farligaste av alla droger, att alkohol är vanebildande och skadligt i för stora mängder och orsakar personliga katastrofer, både ekonomiska och hälsomässiga för de familjer som blir drabbade.

Man vet att raffinerat socker orsakar diabetes och skapar överaktiva barn med mycket mera.

Man vet att mjölindustrins tillsatser av vetegluten i vår mat och i barnvälling gör att Sverige har världens största antal glutensjuka.

Överdosering av Alvedon har lett till svåra leverskador och en del personer har till och med tvingats till levertransplantation.

Socker och andra snabba kolhydrater, liksom även alkohol, påverkar kroppens egna signalsubstanser, vilket lurar oss att tro att vi mår bra och att vi känner oss tillfreds. 
Har man ärftliga anlag av beroende blir lyckoeffekten av sockret extra kraftig, men klingar av snabbare. Då vill man ha mer, och får man inte det drabbas man av abstinens i form av humörsvängningar och rastlöshet.
Vill vi supa så får vi supa, ingen bryr sig

Det här med mjöl och pasta kan kräva sin förklaring. Vetegluten omvandlas till kroppens eget bränsle glukos, precis som sockret. Två och en halv deciliter pasta ger samma effekt som tio rågade teskedar rent socker.
När kroppen försöker kompensera sig för sockertillförseln producerar den mer insulin. Detta tvingar fram en hög insulinnivå, som i sin tur leder till att insulinmottagarna på kroppens celler gör sig mindre känsliga för insulin, vilket resulterar i lägre fettförbränning - alltså vi blir feta. Även om maten innehåller mindre fett än normalt, blir det oftare kvar i bilringarna runt midjan. Vi kan även utveckla diabetes, en sjukdom som ökat lavinartat och som kostar samhället stora pengar, men ingen slutar sälja godis, socker och alkohol för det.
Vid stora svängningar i hjärnans näringstillförsel, hjärnan kan inte lagra sitt bränsle som är glukos, då stiger också halten av stresshormonet cortisol. Detta skapar en ond cirkel.

"Våra politiker" Läkemedelsverket och Livsmedelsverket låter människor fritt välja om de vill använda sig av ovanstående produkter!

SKALL EGENVÅRD INSKRÄNKAS ELLER HELT FÖRBJUDAS?

Rent källvatten och Kolloidalt Silver

Vill vi människor fritt kunna använda oss av örter, naturmedel, vitaminer, mineraler och vattenreningsprodukter och öppet säga att vi blir friskare av det skall det, ja då klassas som läkemedel och bör förbjudas. När det gäller egenvård vill alltså politiker, livsmedels- och läkemedelsverket förhindra eller förbjuda detta.

Det är vetenskapligt bevisat att vitamin- och mineralbrist ger klart markerar kliniska sjukdomssymptom. Men om man går ut och säger att t ex C-vitamin är bra för immunförsvaret då skall det klassas som läkemedel.

Om en människa har cancer och fått beskedet av läkaren att dom inte kan göra mer, skall då inte denna människa få söka alla andra utvägar som kan finnas till buds utan att de skall fördömas och nervärderande kallas att de blir lurade. Om någon har en annan kunskap än en läkare varför skall då inte denne kunna förmedla sin kunskap utan att bli kallad kvacksalvare? Om en cancersjuk person väljer att inte låta sig behandlas på traditionellt sätt av sjukvården skall denne inte ha rätt att göra det?

Om man vill dricka vatten med en vattenreningsprodukt som kolloidalt silver för att hålla en bra hälsostatus skall man inte kunna göra det, om man väljer att dricka det kolloidala silvret utan att späda med vatten skall men inte kunna göra det heller? Skall det vara förbjudet att berätta för någon att man gör så?

Vatten går under livsmedelslagen och kolloidalt silver ligger under kemikalieinspektionen så man kan då undra vad är då vattnet som man blandat ut med kolloidalt silver - går det under livsmedelslagen eller under kemikalieinspektionen??

Vad skall vi göra med alla böcker som är skrivna i egenvårdssyfte, skall de förbjudas eller skall de brännas på bål?

"Vår politiker", Läkemedelsverket och Livsmedelsverket vill frånta oss rätten att själva bestämma över vår hälsa!
SKALL VI GODTA DET?

Vårt fria val till hälsa, finns det? Nej!



VET DU ATT....
Vet du att det ligger en remiss om hur den alternativ- och komplementära medicinens framtid ser ut, vet du att Alternativ Funktionsmedicin blir kraftigt begränsad, vet du att lagförslaget går ut på att komplementärmedicinen inte får behandla någon så dom blir frisk utan enbart behandla sjukdomssymptom? Det är vad SOU-utredningen går ut på!


Den SOU-utredning om alternativ- och komplementärmedicinsk vård som Kjell Asplund höll i under två års tid stred i många stycken mot EU:s artiklar som styr konkurrens och kartellbildning. Det slutliga lagförslag som lades fram stred även det mot EU-rätten. Utifrån den grunden måste utredningen diskvalificeras och lagförslaget ogiltigförklaras.



Läs mer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.