Translate

söndag 17 juli 2022

ASEA

 

ASEA och RENU 28

EN UNIK TEKNOLOGI 

TVÅ ENASTÅENDE PRODUKTER

ASEA är det första företaget som producerar redoxsignalmolekyler i en stabil form och använder dem i produkter som understödjer cellkomunikationen.

ASEA:s vetenskapsråd
ASEA:s vetenskapsråd ger strategisk vägledning och riktlinjer för våra program inom forskning och vetenskap. Det spelar en avgörande roll när det gäller vägledning och prioritering av ASEA:s globala investeringar inom forskning. Rådet består av ledare inom redox-vetenskap, näringslära och hudvård vars betydande bidrag främjar syftet med ASEA:s vetenskapligt baserade produkter.

De här molekylerna fanns bara på ett ställe tidigare, inuti  cellerna, ända tills ASEAS forskare knäckte nöten vilket ledde till att de nu även finns i ASEA –flaskan och i RENU 28..

Så vad är då ASEA och hur kan det hjälpa våra celler att må bra?

Redoxmolekyler

Vårt liv påverkas alltså av olika miljöfaktorer, vilka också kan försvaga vårt immunsystem, vilket leder till att normala cellfunktioner fungerar sämre. Även om du mår bra och ser frisk ut försämras din förmåga att producera redox signalmolekyler med tiden. I takt med att vi åldras vaknar vi varje dag upp med färre redox signalmolekyler dessa molekyler tillverkas av mitokondrierna*.

Kommunikationsvägarna som håller våra organ i form börjar svika. Du kan alltid avgöra om du är frisk eller inte utifrån din hud. Hudvård är mycket viktigt eftersom huden, det största organet i kroppen, måste hantera externa förhållanden – och åldrandeprocessen – varje dag. Före ASEA:s revolutionerande upptäckt kunde man inte komplettera de naturliga redox signalmolekylerna och omvända processen eftersom redox signalmolekyler var instabila utanför människokroppen. Men med ASEA:s teknik och produkter kan man nu enkelt förse kroppen med redox signalmolekyler.

Redox signalmolekyler är viktiga för kroppen. Därför har kroppen har ett eget lager av dem. Men efter 12 års ålder producerar våra celler allt färre av dessa molekyler.

Redox signalmolekyler delas in i två grupper: Reaktiva syreföreningar och reducerade föreningar. En noga reglerad homeostatisk balans mellan dessa två typer upprätthålls i alla celler och vävnader. När balansen rubbas skickas en signal om att kommunikationen mellan cellerna behöver förstärkas.

Genom målmedveten forskning och testning i laboratorier har ASEA tagit fram den revolutionerande teknologin som kan skapa aktiva redox signalmolekyler utanför kroppen. ASEA:s banbrytande och patentbaserade process stabiliserar dem i en ren saltlösning. Lösningen är inte själva produkten, utan ett leveranssystem för molekylerna i ASEA:s-produkter. Detta genombrott är det första av sitt slag och det enda sättet att fylla på och upprätthålla optimala nivåer av stabila redox signalmolekyler i huden, ditt största och synligaste kroppsorgan.

ASEA är i dag det första och enda företaget som producerar redox signalmolekyler i en stabil form och använder dem i produkter som hjälper cellkommunikationen.

ASEA - Redoxsignalmolekyltillskott

Flaskorna säljs i förpackning om 4 och varje flaska innehåller 1 liter redoxmolekyler
Rekommendera lägsta användningstid är 3 månader.

INGREDIENSER: Avmineraliserat Vatten, Natriumklorid.
Användningsinstruktioner: Använd en dos på 120 ml om dagen (överskrid aldrig dosen på 120 ml per dag). Används inte av personer under 12 års ålder. Använd aldrig produkten om du märker att den har skadats eller öppnats.
VARNINGAR: Cellnäring ska aldrig ersätta en varierad diet utan komplettera denna. 
Förvaras utom räckhåll för barn. Gravida och ammande kvinnor måste fråga en expert om råd innan de använder denna produkt.

Huden är ett av de viktigaste organen som utsätts för påfrestningar och luftföroreningar eftersom den utgörs av ett gränssnitt mellan kroppen och miljön. I likhet med att ögats hornhinna, som också är en biologisk barriär mot luftföroreningar, är hornlagret, det övre hudskiktet, det huvudsakliga målet för luftföroreningar.

En förändrad redoxbalans i huden har förknippats med många olika hudbesvär som till exempel eksem, akne och psoriasis.

Fria radikaler kan också orsaka stress i huden vilket resulterar i att huden åldras i förtid. Redoxfunktionen i RENU 28-gelen kan neutralisera fria radikaler och skydda den mot att åldras i förtid. Gelen kan även motverka de synliga tecknen på hudens åldrande som t ex rynkor och minskad lyster.

 RENU 28

Det är inte en vanlig ansiktskräm. Det är en hudfrämjande, fuktighetsbevarande multifunktionsgel som kan användas på hela kroppen.

Hudcellerna hos en ung människa återskapas hela tiden men den processen saktas ner i takt med att vi åldras. Det innebär att huden åldras på ett synbart sätt.

RENU 28 använder sig av samma redoxsignalteknologi som finns i ASEA flaskan. Den innovativa produkten tar hand om kroppen utifrån och in och får huden att se frisk och ungdomlig ut. RENU 28 tar bort missfärgningar från fria radikaler.

Gör så här: Använd RENU 28 morgon och kväll efter rengöring, eller när som helst och var som helst på din kropp för att främja och stödja områden av särskilt intresse.

Skaka tuben ordentligt före användning.

RENU 28 för komplett hudvård. (Innehåll 90 ml).

Ingredients: Aqua/Water/Eau, Sodium Magnesium Fluorosilicate, Sodium Phosphate, Sodium Chloride.

Före och efterbilder

Det är 1 månad mellan bilderna. Endast ASEA-redoxmolekyltillskott och RENU 28 har använts
RENU 28 tar bort fria radikaler som samlats under huden och orsakar bruna fläckar.


RENUAdvanced® Hudvårds Kit



RENUAdvanced® Hudvårds Kit 
I fyra steg

RENU28® & RENUADVANCED®

Vrid tillbaka klockan! Kommer du ihåg när din hud var som bäst? Frisk och vacker hud behöver inte vara ett minne blott. Du kan få tillbaka din bästa hud utan drastiska åtgärder eller komplicerade rutiner.

Innehåller
1. Rengöringsprodukt - 90 ml
2. Skyddar hudens pH - 80 ml
3. Tar bort bruna fläckar - 30 ml
4. Fuktighetsbevarande - 50 ml
RENU 28 - 90 ml
Detta hudvårdssystem kombinerar patentbaserad REDOX-teknik med exklusiva, åldersreducerande ingredienser som hjälper din hud att bli så frisk och vacker som möjligt.



Nobelpris
2021 års Nobelpris i kemi belönar Benjamin List och David MacMillan för ett nytt och genialt verktyg för att bygga molekyler, asymmetrisk organokatalys, som bidragit till mer miljövänlig kemi och läkemedelstillverkning.
https://www.youtube.com/watch?v=iKdNO0D6a8Q

Kort information om ASEA 



En kort och information video om Mitokondrier och redoxsignalmolekyler


*MITOKONDRIER
Mitokondrier har historiskt identifierats som den huvudsakliga  källan till cellenergi. De kopplar oxidationen av fettsyror och pyruvat (ingår i cellernas energimetaboism) med produktionen av adenosintrifosfat (ATP-cellens kraftverk) i elektrontransport-kedjan. 

Redoxsignalmolekyler tillverkas i mitrokondrierna varje sekund alla dagar. Mitokondrierna sätter samman redoxmolekylerna i olika formationer för att passa in där de skall arbeta.


Vet du att du kan få poäng när du registrerar dig som prenumerant på ASEA produkterna.

 Prenumerationsprogrammet ger ASEA-kunder möjlighet att beställa ASEAs produkter till rabatterat pris. Det är enkelt att göra din första beställning. Lägg bara till de produkter du vill ha i din första leverans och klicka sedan på Nästa för att gå vidare.

Din ASEA beställning kan du lägga direkt här https://homeopathuset.myasealive.com/ 

Du kan registrera dig som kund eller prenumerera för att få hem ASEA varje månad.




Produktfakta om ASEA redoxmolekyltillskott

Vad är ASEA?
4 flaskor är en måndsförbrukning

ASEA är en icke-toxisk (ogiftig), perfekt balanserad blandning av Redox-signalmolekyler, som är praktiskt taget identiska med de molekyler som produceras av friska celler i kroppen. ASEA förstärker och aktiverar de ursprungliga antioxidanterna i kroppen, som behövs för att skydda och rena cellerna. Samtidigt bidrar signalmolekylerna till att reparera eller ersätta celler, vilket bidrar till att återställa normal frisk vävnad och immunförsvaret.

Vad är Redox-signalmolekyler?
Enkla Redox-signalmolekyler (i ASEA finns över 15 varianter) framställs av saltvattnet i alla friska celler, främst i mitokondrierna. Balanserade blandningar av dessa molekyler fungerar som signalmolekyler mellan celler, som bland annat styr immunförsvarets funktioner och effektivt underhåller och återuppbygger vävnader. De optimerar cellulär kommunikation och kapacitet.

Hur fungerar dessa molekyler?
Redox-signalmolekylerna delas in i två grupper: reaktiva syrebaserade och reducerade varianter. De reaktiva syrebaserade molekylerna bygger upp immunsystemet och de reducerade varianterna aktiverar antioxidanterna. I alla celler och all vävnad finns en sund homeostatisk balans mellan dessa två varianter. När det uppstår ett problem eller en skada, rubbas balansen dem emellan. Då skickas signaler ut som får celler och vävnad att försvara och reparera sig själva för att återupprätta en sund balans igen.

Hur mycket ASEA bör jag normalt ta och hur ska jag tänka om jag idrottar?
Många års erfarenhet har visat att 30 till 60 ml ASEA per dag är tillräckligt för att underhålla god hälsa. När kroppen är stressad eller utsätts för påfrestningar kan det dock vara fördelaktigt att ta mer. Idrottsutövare tar exempelvis vanligen upp till 120 ml före intensiv träning eller tävling. Allt överskotts bryts åter ned till saltvatten inne i kroppen. Att dricka större mängder ASEA medför normalt ingen risk. Enbart ASEA bör emellertid inte användas för att uppnå en normal vätskebalans, och man bör dricka rikligt med vanligt vatten när man tar ASEA.

Under vilka omständigheter bör jag vara försiktig med att använda ASEA?
ASEA är säkert och naturligt för kroppen. Redox-signalmolekyler har normalt ingen inverkan på medicinering, men kan öka effekten av vissa livsmedel och ämnen i kroppen så som t.ex. hormoner, insulin och adrenalin. ASEA stimulerar eller hämmar inte immunologa reaktioner, men tenderar att normalisera och göra naturliga immunologa reaktioner mer effektiva. ASEA rekommenderas, i likhet med de flesta andra kosttillskott, inte för gravida och ammande kvinnor.

Är ASEA säkert?
Genom omfattande studier har blandningen av Redox-signalmolekyler i ASEA visat sig vara säker. ASEA påvisar noll toxicitet i alla tester och är säkert för alla större organ och kroppens cirkulationssystem. Det är säkert för alla kroppens mjuka vävnader och alla membran i näsa, hals och matstrupe. Trots detta genomförs det fortfarande studier för att öka förståelsen för hur ASEA påverkar vävnaden och för att mäta biomarkörer i blod, ögon och hud. Studierna har hittills påvisat och fortsätter att påvisa noll toxicitet och ASEA kan därmed jämföras med en neutral saltvattenslösning.

Är ASEA säkert för huden?
Ja. ASEA är tryggt och säkert även för de allra känsligaste av kroppens vävnader. Många års studier har visat att blandningen av Redox-signalmolekyler i ASEA inte orsakar irritation eller inflammation av något slag vid direktkontakt. I studierna ser man absolut inga tecken på inflammation, inte ens på cellnivå.

Innehåller ASEA klor?
ASEA innehåller inte klor. ASEA innehåller samma balanserade blandning av stabila Redox-signalmolekyler (inklusive klortyper) som finns i levande celler. Många metoder (såsom EPA/600/300.3) som används för standarddricksvatten är inte lämpliga för analys av den totala klorhalten i ASEA. Dessa kan rubba stabila Redox-signalkomplex så att de avger klor på artificiell väg. Sådana metoder ger således inte ett riktigt mått på klorinnehållet i ASEA och kan inte heller indikera giftighet. Standard-kromatografimetoder visar att det totala klorinnehållet i ASEA är mindre än 25 ppm (delar per miljon).

Bortsett från genom kemiska analyser kan måttet på varje enskilt ämnes toxicitet endast fastställas genom omfattande toxicitetstester, vilket krävs av FDA (den amerikanska läkemedelsinspektionen). Sådana studier har redan genomförts för Redox-signalkomplexen i ASEA.

I motsats till klorerat vatten, som är känt för att orsaka irritation, verkar ASEA lugnande. Medan vatten med hög klorhalt enkelt kan påvisas som giftigt, har ASEA genomgående påvisat total avsaknad av giftighet. Där vatten med hög klorhalt orsakar irritation och svullnad av vävnad, finns det i laboratorietester inga tecken på att ASEA orsakar inflammation, även i de mest känsliga mänskliga vävnader. Effekten är faktisk ofta helt motsatt. ASEA är inte ett klorhaltigt vatten och varken kan eller bör behandlas eller analyseras som detta.

Vilka typer av salt finns det i ASEA?
ASEA tillverkas med salt av farmaceutisk kvalitet (NaCl) och fullständigt rent destillerat vatten, liknande den saltlösning som används för medicinska ändamål. Denna saltlösning behövs för produktion och stabilisering av Redox-signalmolekylerna i ASEA. ASEA är inte ämnat för att hydrera (återskapa vätskebalansen) eller tillföra mineraler. Det är viktigt att dricka vanligt vatten, och få i sig mineralhaltigt salt från andra livsmedelskällor än ASEA.

Hur mycket salt finns det i ASEA?
En 6 ml-portion av ASEA innehåller omkring 123 mg salt. Detta är ungefär lika mycket salt som i 4 genomsnittliga potatischips. Om du är känslig för salt, bör du justera saltinnehållet i din diet efter behov när du tar ASEA. Detta kan kräva samråd med en läkare eller dietist.

Vad är skillnaden mellan ASEA och alkaliserat vatten?
ASEA är inte alkaliserat vatten. ASEA innehåller en perfekt balanserad, stabil blandning av Redox-signalmolekyler som liknar dem som tillverkas av mitokondrierna i alla kroppens celler. ASEA börjar som fullständigt rent vatten med neutralt pH (7,36) och salt som genomgår flera komplexa steg i en elektrokemisk process och tar minst tre dagar att framställa. Tillverkningsprocessen involverar komplex kemi och fysik, och sker under sträng kvalitetskontroll. ASEA är utformat för att säkert och effektivt stödja immunförsvaret, cellernas försvarsmekanismer, samt reparera, ersätta och återuppbygga kroppens funktioner.

Hur tas ASEA upp av kroppen?
ASEA absorberas snabbt via vattenupptagningskanalerna i munnens mjukvävnad, matstrupen och mag- och tarmkanalen. Redox-signalmolekylerna i ASEA kan överleva den ogästvänliga sura miljön i magen i flera minuter. Spår efter överflödiga Redox-signalmolekyler har till och med hittats i blodet många timmar efter intag.

Påverkar nedfrysning och uppvärmning effekten av ASEA?
ASEA är stabilt vid temperaturer på upp till 148°C, klarar mikrovågor, förvaring i kylskåp och nedfrysning. Om ASEA fryses, bör det tinas FULLSTÄNDIGT och få tid att stå och blandas ordentligt igen innan användning. Undvik om möjligt nedfrysning. Stabiliteten hos ASEA är känslig för föroreningar. Förslut alltid oanvända portionsförpackningar och drick inte direkt ur flaskan, eftersom detta kommer att bidra till kontamineringen.


Återförsäljare av ASEA Redox produkter



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.